Levering til tiden

Professionalisme, Kvalitet & Kreativitet

15 års erfaring

Brolægning udføres af professionel brolægger

Hos Anlægsgartneren i Havris nær Tjele, Viborg og Bjerringbro, tilbyder mange former for brolægning, herunder belægning af terrasser, fortove, indgangspartier, havegange og andre udendørsarealer. Som brolægger har vi løst mange forskellige belægningsopgaver og har års erfaring med naturstenbelægning og grusbelægning.

Boligselskaber har et ansvar for boligforeningens beboere. Man kan fx minimere risikoen for faldulykker med korrekt flisebelægning og ved at gøre adgangsveje handicapvenlige. Ved ny belægning komprimeres underlaget, hvorved man undgår at belægningen sætter sig og skaber lunker.

Som brolægger vurderer vi underlag og afvandingsforhold inden vi påbegynder belægning, så den nye flisebelægning ikke samler vand. Dermed kan man minimere omkostninger til vedligeholdelse.

Hvad koster brolægning?

Prisen på brolægning afhænger blandt andet af opgavens omfang og materialevalg. Anlægsgartneren i Havris kan dog altid garantere arbejde i topklasse til yderst rimelige priser.

Få et uforpligtende tilbud

Vi udfører alle former for brolægning for både private, kommuner, virksomheder, boligforeninger, boligselskaber mm. i hele Midtjylland. Ring til os på 29 87 51 01 eller skriv til kontakt@havrisgartner.dk​ og hør nærmere om, hvad en brolægger kan gøre for dig.

Bliv kontaktet

Vi står altid klar til at hjælpe dig med en opgave.​ Udfyld nedenstående og vi kontakter dig hurtigst muligt.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Anlægsgartneren i Havris

CVR: ​31115965

Havrisvej 14

8830 Tjele

Tlf.: 29 87 51 01

E-mail: Send mail