Levering til tiden

Professionalisme, Kvalitet & Kreativitet

15 års erfaring

Om Anlægsgartneren i Havris​

​Anlægsgartneren i Havris er drevet af Johnny Jacobsen, der er uddannet anlægsgartner ved Beder Gartnerskole i 2004.

Vi er en lille virksomhed med to anlægsgartnere, der sætter en lid i at servicere vores kunder. Hos os er professionalisme, effektivitet og kreativitet nøglebegrebene i arbejdet.

Vi har et godt forhold til vores kunder gennem flere år, og det er resultatet af et grundigt forarbejde, en høj kvalitet og levering til tiden.

Hos Anlægsgartneren i Havris udfører vi alle former for anlægsgartnerarbejde - fra pleje og vedligehold, til terrasser, støttemure, stier og indkørsler.

Med vores erfaring og ekspertise ved vi, at pleje og anlæg af haver ikke bare er et spørgsmål om en plæne og et par buske hist og pist. Haven skal fungere som et behageligt frirum, hvor familien føler sig hjemme og føler glæde over at kunne nyde naturen.

Så tag et kig rundt på vores hjemmeisde og se, hvad vi tilbyder eller kontakt os på telefon 29 87 51 01 for at få et uforpligtende tilbud.

Vi udfører arbejde for både private, kommuner, virksomheder, boligforeninger, boligselskaber mm. i hele Midtjylland. Ring til os på 29 87 51 01 og hør nærmere om, hvad vi kan gøre for dig.

Bliv kontaktet

Vi står altid klar til at hjælpe dig med en opgave.​ Udfyld nedenstående og vi kontakter dig hurtigst muligt.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Anlægsgartneren i Havris

CVR: ​31115965

Havrisvej 14

8830 Tjele

Tlf.: 29 87 51 01

E-mail: Send mail