Levering til tiden

Professionalisme, Kvalitet & Kreativitet

15 års erfaring

Vandbassin og sø​

En lille sø i haven kan være mange husejeres drøm. Og det kræver ikke så meget som de fleste tror.

Hos Anlægsgartneren i Havris laver vi vandbassiner i alle mulige forskellige former og størrelser, lige efter dine ønsker. Så går du med tanker om et lille bassin eller en større sø i din have, så kom til os.

​En sø med det hele

Vi sørger for det hele og kan med vores erfaring og kreativitet råde og vejlede dig til, hvordan et bassin i din have vil tage sig bedst ud. Vi sørger for alt, hvad du vil have og kan udover selve bassinet også stå for beplantningen både i og udenom søen.

​Et bassin kan både være en lille sø, der pynter i hjørnet uden det store tilbehør, eller det kan være en større sø, med sten op ad siden og forskellige slags planter rundt om, åkander i selve søen, en bro henover eller et lille springvand – alt efter hvor stor din have er og hvor stor et bassin, du vil have. Kreativiteten og mulighederne har ingen grænser.

​Kontakt os for et tilbud

Vi kan stå for det hele fra planlægning og skitse til filter, materialerne og beplantning. Vi sørger selvfølgelig også for, at der ikke sker skade fra vores maskiner på det resterende græs i haven.

​Kontakt os på telefon 29 87 51 01 og hør nærmere om, hvad mulighederne for et bassin i din have er. Vi står altid klar til at yde en professionel assistance.

​Vi laver vandbassin til både private, virksomheder, boligforeninger, boligselskaber og kommuner i hele Midtjylland.​​

Bliv kontaktet

Vi står altid klar til at hjælpe dig med en opgave.​ Udfyld nedenstående og vi kontakter dig hurtigst muligt.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Anlægsgartneren i Havris

CVR: ​31115965

Havrisvej 14

8830 Tjele

Tlf.: 29 87 51 01

E-mail: Send mail