Levering til tiden

Professionalisme, Kvalitet & Kreativitet

15 års erfaring

Hegn​

Skal din have være lidt mere privat, så naboer eller andre omkring din grund ikke kan se lige ind til dig, eller vil du have noget, der beskytter mod vinden eller solen? Så kan Anlægsgartneren i Havris opsætte et hegn for dig.

​Hvad enten det skal være et traditionelt hegn i træ eller stål eller et levende hegn af læhegnsplanter og hække, klarer vi opgaven for dig - lige efter dit ønske.

​Få gode råd til netop din have

Vi kommer ud og ser din have og med vore erfaring og ekspertise giver vi råd og vejledning til, hvad der vil være bedst i lige præcis din have. Der kan være forskellige instanser i din have, der gør, at det lige præcis skal være en syrenhæk, eller at et levende hegn ikke er den rette løsning for dig. Det hjælper vi dig med at finde ud af.

​Du kan få alle former for hegn hos Anlægsgartneren i Havris i alle størrelser op til de lovformelle krav – om det så er en enkelt busk eller flere hundrede meter hegn. Vi kan sørge for det hele, eller lade nogle af tingene op til dig. Som kunde bestemmer du selv, hvor meget du vil være ind over dit projekt i haven.

​Kontakt os på telefon 29 87 51 01 og få mere information om hegn til din have. Vi kommer ud og ser din have og giver et gratis og uforpligtende tilbud.

​Vi opsætter hegn for både private, virksomheder, boligforeninger, boligselskaber og kommuner i hele Midtjylland.​​

Bliv kontaktet

Vi står altid klar til at hjælpe dig med en opgave.​ Udfyld nedenstående og vi kontakter dig hurtigst muligt.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Anlægsgartneren i Havris

CVR: ​31115965

Havrisvej 14

8830 Tjele

Tlf.: 29 87 51 01

E-mail: Send mail