Levering til tiden

Professionalisme, Kvalitet & Kreativitet

15 års erfaring

Støttemur og trappe​

Hos os kan du få lavet en støttemur eller trappe til dit hus, have eller terrasse.

En støttemur er meget praktisk, men kan også være en flot arkitektonisk udformning i din have og være netop det, der gør din have helt speciel. Anlægsgartneren i Havris sørger for, at du kan få støbt en støttemur op til din have, op ad et bed eller ind mod din nabo.

Trappe til din hoveddør?

Hos os kan du også få lagt en trappe, hvad enten det er op til din hoveddør, havedør eller fra en støttemur og ud i haven eller på terrassen.

En trappe kan laves i mange forskellige udformninger, størrelser og mønstre. Vi laver en trappe lige efter dit ønske og kan også byde ind med vores råd og vejledning til, hvad der vil passe bedst ind i dit havemiljø.

Altid efter kundens ønske

Hos Anlægsgartneren i Haveris har vi specialiseret os i belægning og med vores erfaring, kreativitet og ekspertise inden for feltet er dit næste projekt i trygge hænder.

Du kan få lavet din støttemur eller trappe i alle former for sten fa logblogge til herregårdsblogge til slotsmur. Kontakt os på telefon 29 87 51 01, så kommer vi ud og ser, hvad du vil have lavet og giver dig et uforpligtende tilbud til en pris, du ikke kan sige nej til.

Vi laver støttemure og trapper til både private, virksomheder, boligforeninger, boligselskaber og kommuner i hele Midtjylland.​

Bliv kontaktet

Vi står altid klar til at hjælpe dig med en opgave.​ Udfyld nedenstående og vi kontakter dig hurtigst muligt.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Anlægsgartneren i Havris

CVR: ​31115965

Havrisvej 14

8830 Tjele

Tlf.: 29 87 51 01

E-mail: Send mail