Levering til tiden

Professionalisme, Kvalitet & Kreativitet

15 års erfaring

Rydning og opbygning af have​

Hos Anlægsgartneren i Havris tilbyder vi at rydde hele din gamle have og lægge en ny. Så er du træt af de gamle slidte æbletræer og mosbegroningen, der har overtaget græsset, så kan vi hjælpe dig med at opfylde drømmen om en helt ny have.

​Hvad enten du kun vil have græs i haven, eller den skal ligne en japansk eller botanisk have, så klarer vi opgaven. Vi fjerner alt det gamle som træer, buske, rødder, sø, græs og terrasse, hvis det ønskes, og i samarbejde med dig laver vi en skitse og plan over den nye have.

​Vi står for det hele

Med vores erfaring, ekspertise og kreativitet kan vi hjælpe og guide dig til, hvordan din have vil tage sig bedst ud. Har du selv ønsker og ideer, kan vi opbygge haven præcis, som du vil have den.

​Hos os bestemmer du selv, hvor meget du vil være inde over projektet. Vi kan stå for det hele med maskiner, bestilling af materialer og oprydning og sørger for, at du får din drømmehave.

​Så kontakt os på telefon 29 87 51 01 så vi sammen kan finde ud af, hvordan din nye have skal se ud.

​Vi rydder og genopbygger haver for både private, erhverv, boligforeninger, boligselskaber og kommuner i hele Midtjylland.​​

Bliv kontaktet

Vi står altid klar til at hjælpe dig med en opgave.​ Udfyld nedenstående og vi kontakter dig hurtigst muligt.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Anlægsgartneren i Havris

CVR: ​31115965

Havrisvej 14

8830 Tjele

Tlf.: 29 87 51 01

E-mail: Send mail